Pentru ca timpul meu este si asa limitat, m-am gandit mult in ultima perioada cum as putea sa castig cateva minute pentru mine in fiecare zi.

Personal, cand ajung cateodata acasa seara am chef de orice altceva decat de stat in bucatarie. Si nu, nu e vorba ca imi tradez mica mea pasiune, gatitul; doar ca atunci cand o fac, prefer sa o fac in liniste si sa ma implic, sa arate si frumos pe langa faptul ca e gustos. Si, oricum, atunci cand stau in bucatarie, prefer sa gatesc nu sa spal vase :D. Aici vroiam de fapt sa ajung.

Chestia asta, cu electrocanicele care ne fac viata mai usoara imi aminteste de o reclama la masini spalat vase, legat de timpul petrecut de o femeie intr-un an spaland vase. Si ma gandesc cata dreptate au avut cei care eu gandit reclama; personal, ce as putea face eu in timpul in care in weekend care tocmai a trecut am spalat vase dupa o runda serioasa de gatit? As putea pregati o noua reteta 😀 sau as putea sa ma garabesc sa public pe site ultima prajtura. Suna mai tentant, nu?

Deci, pe wish list adaug masina de spalat vase.

Si, pe langa asta imi mai doresc o combina frigorifica; nu neaparat pentru ca imi salveaza timp ci pentru ca momentan am una simpla si m-am plictisit de ea. Si, ca bonus vreau ca cea noua sa fie neagra, in 2 usi si sa aiba neaparat aparat de facut gheata incorporat. Am vazut ca unele modele de combine frigorifice au si dispenser de apa incorporat, ceea ce e cu atat mai bine pentru zilele de vara.

Bun! Pe termen scurt mi-am facut lista cu electrocasnicele care imi lipsesc si de care m-as bucura pe deplin daca ar fi ale mele.