Bag de seama ca aceste randuri o sa fie tare pe placul vostru, al cititorilor nostri care iubesc mancarea traditionala, mancarea sanatoasa ca pe vremea bunicilor, cu produse numai unu si unu pregatite in gospodariile oamenilor muncitori de la tara.

Lenuta fata de la tara

Astazi, Lenuta face ca aceste produse sa fie la indemana tuturor; povestea Lenutei insa incepe cu putin timp in urma cand ascultand dorintele oamenilor care tanjesc dupa bunatatile traditionale, dupa alimentele sanatoase produse la tara, s-a gandit sa le aduca pe toate intr-un singur loc. Asadar, Lenuta, fata intreprinzatoare si-a facut propriul magazin online ce aduna sub un singur acoperis o gama larga de produse, toate numai unu si unu, selectate cu atentie de fata noastra harnica.

Daca pana acum nu ati descoperit voi Cine-i Lenuta, cititi mai departe povestea ei. Lenuta nu e de loc de ici de colo, ea vine din Banat; a colindat in lung si in lat tinutul Banatului, a selectat atent cei mai harnici si renumiti producatori de produse traditionale care i-au pus la dispozitie cele mai de seama produse ale lor si le-a adunat pe toate intr-o camara ca pe vremuri. Camara Lenutei este foarte bogata; gasiti aici carnati de casa afumati, prajituri de casa si produse de panificatie plamadite in casa, fructe si legume proaspete, culese direct din gradina producatorului, zacusca numai buna de intins pe paine, dulceturi si magiunuri facute de gospodinele harnice si cateva sortimente de branzeturi si lactate.

Daca si voua va este la fel de pofta ca si mie, aflati ca aceste produse pot fi comandate si livrate in orice colt al tarii va aflati si in 72 de ore va puteti infrupta acasa la voi din produsele naturale ale Lenutei.

Daca va place de Lenuta, puteti sa aflati mai multe pe site-ul ei sau pe pagina de Facebook: Produse de la Tara. Tot aici puteti sa aflati mai multe detalii despre concursul ei: pregatiti o reteta cu produsele sanatoase ale Lenutei, postati pe pagina ei de Facebook reteta si o poza cu deliciosul preparat, faceti in asa fel incat reteta voastra sa fie cea mai apreciata si castigati un cos cu bunatati pregatit de Lenuta cu drag pentru cel mai iscusit bucatar.

Delicios, nu? Lenuta va ureaza mult success.