In materie de expresoare de cafea, nu sunt experta; dar am invatat suficiente lucruri despre cafeua in sine, si asta doar in ultimii 2 ani. Pentru ca vrand nevrand am ajuns coffee addicted. Si, cine ma poate condamna acum sa ridic capul la cel mai mic iz de cafea? Ce imi place sa savurez? Un caffe latte tare si dulce.

Dar despre ce imi place mie, putem vorbi intr-un alt post pentru ca lista este lunga…

Despre expresoare de cafea profesionale mi-ar placea sa primesc cateva sfaturi si opinii din partea celor ce au asa ceva acasa. Care marca e mai recomandata pentru a fi folosita acasa? Care sunt principalele caracteristici de care trebuie sa tin cont in alegerea aparatului potrivit. De exemplu, sunt singura bautoare de cafea din casa; in acest caz ar trebui sa imi iau un expresor de cafea care face cafea pentru o singura ceasca? Sau sa fac o investitie corespunzatoare si sa ma gandesc si la musafirii mei? Imi imaginez ca e destul de dificil sa astepti o cafea buna, cand insotitorul tau deja savureaza una si mirosul s-a raspandit in toata casa…

Ar fi o alegerea buna unul dintre modelele de expresoare incorporabile? Ma gandesc ca nu, si asta pentru ca spatiul meu in bucatarie este unul restrans, deci nu ar avea rost sa ma aglomerez si mai mult decat e cazul.

Deci idei? Sfaturi? Pareri personale dupa ce ati folosit un astfel de aparat? Daca da, va rog sa tineti cont de urmatorul aspect: imi doresc ca expresorul meu de acasa sa poata face spuma de lapte pentru cappucino.

Si la final: cum sa nu iti placa asa ceva: expresor de cafea krups dolce gusto prada ? Pentru o adevarata fashionista, care isi doreste sa aduca putina moda si culoare in bucatarie. Alb, cochet, cu inimioare! Ce  isi mai poate dori o fata de la cafea de dimineata?